Hallå hallå, Östis är back on track. ;D Jag antar att även om jag vill växa upp och bli bättre i skolan så är jag inte redo för det. Även om det är det jag verkligen vill, så hamnar jag till slut tillbaka på ruta 1, och jag är inte redo att släppa sso än. :) Och jag saknar verkligen bloggandet om sso och att redigera bilder, och framförallt: skriva pandoriagraven! :D Iaf, flera saker har hänt medans jag har tagit bloggpaus så här kommer en lista över det:

*Jag har flyttat till vingården, hurra för det! :)

*Jag har köpt 2 nya hästar, den svarta araben (ravenfeather) och fransken (firewhisper) och info om dem kommer snart :3

*Jag har gått med i PP

*Jag har gått och blivit level 15, woopwoop

*Flamman har blivit level 13 :D

Tja, vad mer har hänt då? Själv har jag ingen aning o3o eller jo en sak till har hänt, att jag har blivit förälskad i Mid igen :)) Men ja vad annars... öh.. jag har ändrat lite i bloggen har jag gjort, innan jag skrev detta, och angående det så kommer jag sätta mig och redigera en ny header snarast möjligt :) men ja.. jag antar att det var allt, o-o men här kommer en redigerad bild, som jag redigerade tidigare, den passar verkligen mig ^-^