Woop ;) Pandoriagraven del 5 8D Hoppas den går att läsa, haha ;3 Men aja enjoy! Och har du missat andra delar av den? klicka då -> HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR


Hon vaknade, liggandes på dem stora cementsäckarna. Hon öppnade ögonen, det var mörkt och lite dimmigt. Vildhästen gick fram till henne, hon klappade den på mulen och satte sig upp. Hennes huvud gjorde mindre ont och hon kunde stå upp lättare. Hon kramade om hästen, för att den hade räddat hennes liv, och satte sig upp på dess rygg och skrittade iväg.

Hon ökade på till trav till en korsning upp till godset som hon, som så många gånger förut, hade varit på. Hon hoppade av hästen, klappade honom på mulen, och så galopperade han iväg. Hon började gå upp till godset, och hon märkte att hennes ben gjorde mindre ont. Hon gick upp till godset där baronessan -som vanligt- stod. "Hej!" sa hon till baronessan. "Hej, kära du! Vad har du för dig här idag då?" svarade hon. "Ingenting, men du... kan du hjälpa mig hitta mayhem, han är försvunnen..." sa hon dystert.

 

"Då har du fått dig en positiv överaskning, för våran stallflicka Sofie hittade honom beta på några druvor vi har här, igår. Han var ganska skadad och blodig men ska må bra nu, han verkar dock vara lite deppig. Och när hon försökte lägga på ett schabrak försökte han smita så hon blev biten i handen" sa baronessan och gav henne ett varmt leende. "Du skojar???" sa hon förvånat och blängde glatt på baronessan. "Nejdå, Sofie väntar på dig i stallet" svarade baronessan och föste iväg henne.

 

"Är du Sofie?" sa hon andfått. "Ja det är jag, jag hittade din häst här på godset igår, men som du ser bet han mig.." Sa Sofie och visade henne handen. "Stackars, men var är han?" sa hon glatt. "Kom så visar jag dig" Sa Sofie och sprang till ett litet mindre stall. Hon gick fram till den becksvarta hästen som stod i en av boxarna. "Mayhem... är det du?" viskade hon försiktigt i hans öra. Och hästen frustade nöjt tillbaka. Hon kramade honom och satt upp på hästen, sen skrittade hon iväg mot Sofie som väntade vid anslagstavlan.

"Tack..." sa hon och kände en glädjetår börja rinna. "Varsågod, han är väldigt fin, och juste, utrustningen du lämnade är kvar i stallet, så det är bara att sadla honom" sa Sofie, klappade Mayhem på mulen och gick iväg. Hon skrittade iväg mot stallet på sin vackra skönhet där hon skötte om hästen, satte på benlindor och utrustade honom. Får väl sko dig någon annan gång, tänkte hon och kramade sin häst och satt sen upp, och red iväg på en kvällsrunda....


Detta var då PG del 5 :3 jag tyckte den var rolig att skriva på, haha xD Men hoppas ni gillar den så ska jag sova nu c8 (eller kanske sen.... hm........) Men del 6 kommer väl ut snart o___o (kan vara lite svårt att förstå men wattevah ;-;)