Hejhejhejhej, såhär runt 1 tiden har man då redigerat lite o3o redigerade en huvudredigering, sleipner och ett citat, så jag hoppas you'll enjoy it c8

Sleipner (Odens 8 benade häst):

"Huvudredigering":

 

Citat:

 

(citatetblevlitecp)

Och jaaa, info: Under höstlovet kommer jag inte vara hemma, varför? Jo jag ska åka till norge med min mamma och min bror. Jag vet inte när vi åker eller hur länge vi är borta. Men under tiden så ska Tinnis se till mitt konto, då ska hon göra blåa hos ms. drake, blåa i hela sb, du fattar. Och helst också fiska och stänga sprickor. c8 (levla är frivilligt) Men blåa hos ms drake är skitviktigt. Hoppas detta var allt.... och juste, jag lägger upp ett inlägg innan vi åker. Nu ska jag inte blogga tills vi ska åka eftersom detta inlägget tog 7 år att skriva, så ciao!